Kategorisert i Asia, Bloggernes reisebrev, India

Forlater Ahmedabad

Tida flyr som kjent saa altfor fort, og det som virket som en evighet da jeg kom i september er snart ved veis ende. Internshipet i Ahmedabad er over og det var med blandede foelelser jeg satte meg paa toget mot Delhi.

Foer jeg reiste til India, hva visste jeg vel om landet? Ikke saa veldig mye naar jeg naa ser tilbake paa oppholdet. Men saa er det vel alltid, man ser tilbake paa noe og tenker at saa lite man kunne og visste. Og dette sier jeg i en alder av 24 aar.

En venn av meg raadet meg til aa omdefinere hva jeg definerte som suksess med tanke paa aa jobbe i India. Jeg kom som de fleste andre internsa med godt mot og gira paa gjoere en innsats. Naar man kommer fra et land der det meste gaar som paa skinner kan det av og til vaere utrolig frustrerende aa moete den andre ekstreme siden; India. Man ser at noe kanbli gjort, men saa skal det gjoeres paa en spesiell maate, gaa igjennom tung byraakrati og paa veien minker motivasjonen og gloeden som man hadde da man kom. Men plustelig, saa er det som om man faar vann paa hjula og man suser av gaarde. Og man er paa topp igjen. Det var baade trist og godt aa forlate kontoret i A’bad. Gode kolleger man ikke vet naar man treffer igjen. Men og, slutten paa et kapittel og et nytt er i vente.

Opp og ned, det har det vaert. Min faste sjaafoer, rickshawsjaafoer, er en sjaafoer some r passé aggresiv paa gassen (noe man maa vaere I Ahmedabad), har stylet rickshawen sin saa den passer han, altsaa passé toeff og selvfolgelig med neonlys og pulserende hindirytmer fra stereo’n. Ahmedabad blir ofte oversett av den jevne Lonely Planet reisende, men det er definitivt en raskt voksende storby verdt et besoek.

India er den mest intense plassen jeg har vaert. Det er mye av alt. Dess lenger jeg er her, jo gladere blir jeg i henne. Det er nok ikke en destinasjon for sarte neser og svake mager, men definitivt for den som oensker uventa opplevelser og moeter mange fantastiske mennesker og steder.

Den siste maaneden naa skal jeg reise rundt i nord, det skal bli fantastisk aa kjenne temperaturer under 45 grader!

Del dette innlegget med dine venner:

Skriv en kommentar

Våre reisebilder - Se alle bildene

Vaksineoversikt:

UDs reiseråd:

I salg nå

En klassiker er tilbake:

Bli vår venn: