Kategorisert i Norge

Ja, vi elsker dette landet!

Når solen skinner og løvtrærne spretter, er det lett å huske hvorfor man bor i Norge.

Del din Norgesfavoritt og vinn!

Det er lett å bli i overkant nasjonalistisk akkurat i midten av mai, og nyte din yndlingsplass i solen eller drømme seg bort til leirplasser og fjelltopper og kriker og kroker i vårt landstrakte land.
Nå kan din kunnskap om nettopp disse komme deg til gode:

VisitNorway.no fremmer Norge som ferieland, og trenger folkets hjelp. Ved å legge inn ditt Norges-tips på VisitNorways nettisider blir du automatisk med i trenkningen om en reise for to med Hurtigruta.

Skriv inn ditt reisetips hos VisitNorway, her.

For de mer aktive Norgesturistene kan Friluftsmagasinet UTE friste med utstyrspremier fra Bergans, til den som sender inn Norges beste naturopplevelse. Den som kan forsvare sitt valg på best vis vinner, og fristen for å sende inn nærmer seg. Les mer på konkurransens hjemmeside.

Men landet vi bebor er ikke bare vakkert, det er også rikt. Norge er ett av de få landene som fortsatt klarer å holde hodet over vannet økonomisk sett i disse trange tidert, og vi burde kanskje derfor – av ren veldedighet – bruke alle våre feriepenger i andre og mer vanskeligstilte land.
Som for eksempel Sverige.

Del dette innlegget med dine venner:

Skriv en kommentar

Våre reisebilder - Se alle bildene

Vaksineoversikt:

UDs reiseråd:

I salg nå

En klassiker er tilbake:

Bli vår venn: