Kategorisert i Dingser og nettsider, Nyheter

Reisetekniske julegaver

Noen reiser ut i verden med ryggsekken full av ladere og ledninger – andre har såvidt kommet seg over fra film til ditalkamera. Vi har funnet frem til tekniske reiseduppedingser som passer til reiseglade av alle format.

the-pod-gronn1For stabile bilder: The Pod

(pris: ca 150,-)

I stedet for en ubehagelig pinnestol av et stativ kan man gi kameraet stødig komfort i form av en pitteliten saccosekk.Med The Pod kan fotoapparatet plasseres støtt uten at man må dra på stive, tunge bordstaviv eller være redd for at det skal bli for fortungt og tippe fremover. Alle som liker å bruke tunge objektiv vet hva vi mener.
Pod’en er lett, tåler røff behandling og kan plasseres hvor som helst; på bilpanseret på roadtrip i USA, på et steingjerde i Irland, i en snøhaug i Canada, på et restaurantbord i Paris, i skarp vinkel under Jesus-statuen i Rio – du skjønner tegninga.

Se utvalget hos FotoVideo her.

Perfekt til tante Gerd: Gavekort på fotobok -

(pris ca 350,-)

Tante Gerd er glad i å vise frem 1000 bilder fra forrige tur til Spannien, de fleste tatt i motlys med skjev horisont. Av 1000 bilder er kanskje et 40 tålelig gode. Perfekt!
Da får de plass i en lekker fotobok som tante kan sette sammen på nettet selv – det er deilig enkelt, og dermed får din søte tante litt teknisk selvtillit på kjøpet.

Sjekk Japanphoto og Eurofoto for tilbud – begge leverer bra kvalitet.

iphonedekselTil iPhone-elskeren: Kasettui

(pris ca. 180,-)

Både beskyttende etui og stativ i ett – dette iPod eller iPhonehylsteret er formet som en gammeldags musikkasett og kommer i dertil egnet plastdeksel. De som fant opp kasettdeksler var forut for sin tid; slike fungerer strålende som iPod-stativ, så du slipper å holde telefonen eller iPoden mens du ser på film.
Og på reise gir retro-designet sikkerhetsbonus; hvem gidder vel å stjele en gammel opptakskassett?

Du finner iPhone-coveret på gadget.no

Digitalt speilreflekskamera

Gaven over alle gaver til en fotointeressert backpacker eller til friluftsmannen som la fra seg speilreflekskameraet da film ble avleggs.

Nå kan du få fantastisk kvalitet til en overkommelig pris og tiden er inne for å ta steget inn i de digitale speilreflekskameraers vidunderlige verden. Dersom gavemottakeren har et gammelt analogt speilreflekskamera kan det lønne seg å sjekke hvilket merke det var da linser ofte kan benyttes videre.

Er man uavhengig av merker anbefaler vi Canons D550 – et lett og kompakt speilreflekskamera med alle tenkelige funksjoner inkludert HD-video, og ettersom modellen ikke er helt ny blir prisen stadig hyggeligere.
Husk å kjøpe et stort minnekort i tillegg!

Del dette innlegget med dine venner:

Skriv en kommentar

Våre reisebilder - Se alle bildene

Vaksineoversikt:

UDs reiseråd:

I salg nå

En klassiker er tilbake:

Bli vår venn: