Moro for unga: julegaver til små reisefolk

Det er viktig å gjødsle små reisespirer med riktig utstyr. Og hva er vel bedre med noen fornuftige gaver (alt reiserelatert er fornuftig i vår verden) mellom alt leketøyet.

chopstickkids1Fred’s Chopstick Kids: Pinne-pals

Pris: (gadgets.no)

De hadde akkurat lært å spise voksenmat med voksengaffel da mor og far bestemte seg for å legge ferien til Kina. Det er fint at det er lov å både slurpe og rape der, men det er ikke så lett å være liten turist i møte med spisepinner. En pinnepike eller -gutt i gummi, som holder pinnene samlet er god hjelp.


minikankenFjellraven Kånken Mini: reisesekken for små hipstere

Pris: 375,- (ChillOut)

Fjällrevens populære klassiker finnes nå også for barn. Kånken Mini er en sekk på 7 fine firkanta liter. Passer på små rygger eller til late pappaer som kun vil bære matpakken sin på fjelltur.


fingerdukkerFingerdukker: Verdens minste reisekompiser

Pris: en drøy hundrings (DesignTorget eller IKEA)

Verdens enkleste ting å putte i håndbagasjen og avlede oppmerksomheten med under slitsomme flyreiser. Hvis man har et sett fingerdukker som er forbeholdt reise alene og kun taes frem når man boarder flyet kan det plutselig bli ekstra gjevt å fly.


miominmioLydbøker: Pippi på øret

Pris: ca 150,- (www.gammafon.no)

Astrid Lindgren, Pulverheksa og mye annet barneboksnadder på cd – ta på ungene øretelefoner og la dem reise til Nangiala eller Bakkebygrenda med ørene!


lekekoffert-husHus-koffert til leker: mobilt hotell for dukker og kosedyr

Pris: 179,-  (Riktige Leker)

Putt dukker og bamser og biler og ponnier oppi huskofferten, så de har et sted å bo underveis. En koffert som samtidig er en leke – det er trikset.


barneglobusBarneglobus: Nattbordlampen som skaper de beste drømmene

Pris: fra ca. 350,- (Nomaden)

En globus med lys inni og fargerike illustrasjoner så det er lettere å huske hva som er hvor – eller kanskje en vanlig globus med trefot, som kan vare livet ut? Det viktigste er at en globus har blått vann. Alt ennet er juks og fanteri, ifølge unge eksperter vi har snakket med.


verdenskart-for-barnVeggkart med verdens dyr: billig gave – mange dyr

Pris: (Nomaden)
Bor det tigre i Afrika? Hvor holder pandabjørnen til?
Svarene finnes på det digre, fargerike veggkartet fra Dino, som spriter opp ethvert barnerom og som får kosedyrene til å føle seg hjemme.

Del dette innlegget med dine venner:

Skriv en kommentar

Våre reisebilder - Se alle bildene

Vaksineoversikt:

UDs reiseråd:

I salg nå

En klassiker er tilbake:

Bli vår venn: