Menu Meny
Våre favoritter: På sportshotell i Phuket, Thailand

Våre favoritter: På sportshotell i Phuket, Thailand

Ja, slik har jeg det i feriene: ligger på stranden om dagen og spiser overdådige middager om kvelden. Men det var likevel noe vagt uforløst som lå der og murret. Derfor startet jeg med å jogge før frokost og ta turer langs stranden etter lunsj. Men så mistet jeg lysten, og plutselig følte jeg at jeg hadde gjort meg fortjent til både vinen og all maten.
Hos Thanyapura Sports Hotel på Phuket er avslapping en bisak og mosjonen en hovedsak. At de også blander vanlige, litt puslete turister sammen med muskuløse eliteutøvere føles helt riktig, for du føler deg inspirert av all deres helseriktige prakt.
Jeg trener i en hall med klimaanlegg, løper på friidrettsbanen, spiller tennis på utendørsbanene, som har tak for å skjerme mot solen, og svømmer i et 50-metersbasseng med olympisk standard. Jeg hadde også kunnet følge med på de tidlige treningsturene med sykkel på Phukets svingete småveier og jogget i den tørre bambusskogen som omkranser hotellet, men det blir litt for mye. Dette er tross alt Phuket, med tropeklima og skyhøy luftfuktighet.
Når motivasjonen mangler, er det alltid en poolbar innen rekkevidde. Der serveres det sunne mangosmoothies, men så sunn behøver jeg ikke være. Det får være grenser på prektighet. Blir jeg fristet, har de både Singha og Chan – og Sex on the beach.

Thanyapura Sports Hotel ligger midt på øya Phuket, ca. 45 minutter med taxi fra flyplassen eller fra Phuket by – og en halv times biltur fra Kamala og Surin Beach. Apollo har pakkereiser dit. thanyapura.com og apollo.no

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!