Menu Meny

Da det ble klart at navnet på den nye presidenten i USA ble Donald Trump, krasjet migrasjons-hjemmesiden til Canada. Den ble rett og slett overbelastet. Og det var ikke helt uventet. Bildet av Canada som landet som et litt snillere USA. Et Nord-Amerika med samvittighet og omtanke. Den vakrere, smartere fetteren/kusinen.

Canada er et stort land, og det er vrient å dekke hele. British Columbia lokker til seg mange besøkere, med hyggelige og hippe Vancouver i sentrum og med store muligheter for å oppleve villmarken rett utenfor byen.

I øst ligger fransktalende Quebec City med den vakre gamlebyen som står på UNESCOs verdensarvliste, og med røtter tilbake til 1600-tallets franske kolonitid. Metropolen Toronto har en blandet befolkning med røtter fra hele verden, noe som naturlig nok har satt sitt preg på restaurantmenyene. I tillegg barer, shopping og et stort utvalg av konserter, teater og utstillinger og du skjønner at Canada leverer varene – med både natur og kultur.

Best tid å reise: Hele året, avhengig av om det er sommer- eller vinter-Canada du er ute etter. Reise hit: Fly med mellomlanding til Toronto eller Vancouver.

Wall Lake, British Columbia.
Wall Lake, British Columbia.
Siluetten av den moderne metropolen Toronto.
Siluetten av den moderne metropolen Toronto.

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!