Menu Meny

Våre favoritter: Miniloc, Filippinene

Hovedgrunnen til at folk reiser til Filippinene er for å øyhoppe, og her er det jo bokstavelig talt hundrevis av øyer, så du kan hoppe til krampa tar deg.

Hovedgrunnen til at folk reiser til Filippinene er for å øyhoppe, og her er det jo bokstavelig talt hundrevis av øyer, så du kan hoppe til krampa tar deg. Øyene som ligger utenfor nordpynten av Palawan, kalles Bacuit-bukta. Disse øyene er i seg selv små tropiske oaser med urørt paradis. En av disse, Miniloc, rager høyest av dem alle.

Miniloc er egentlig en privat øy, og hotellet El Nido Resorts er i toppdivisjonen hva gjelder diskré eleganse. Hvis dette stedet hadde ligget i Europa, hadde det kun vært for de med aller feitest lommebok, men Asia kan luksus i dette segmentet og vet å prise det fornuftig. De fleste gjestene blir fløyet inn fra Manila og hentet av en speedbåt rett fra enden av rullebanen og sust ut til øya i løpet av 30 minutter.


På brygga blir du tatt imot av velkomstkomiteen som tar hånd om alt ‒ fra velkomstdrinken til resepsjonisten som sørger for kjappe formaliteter slik at du kommer deg til bungalowen din så raskt som mulig.

Mange av villaene står på påler rett ned i havet og ser fabelaktige ut, en tøtsj romantisk, selvfølgelig – de flotteste er likevel de store villaene beliggende rett på stranda med utsikt over moloen og havet.

Alle måltidene er inkludert i prisen og blir servert i en gedigen uterestaurant. Gode råvarer og variert meny. Mange av aktivitetene er også inkludert, som padling og snorkling og båtturer til de omkringliggende øyene.

Villaer fra ca. kr 5000 for hytte for to personer.

elnidoresorts.com


Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!