Menu Meny

Guide til Liberia

Reisen dit

Brussels Airlines flyr Oslo – Monrovia via Brüssel for rundt 16.000 kroner t/r. Man kan også fly med Air Maroc via Casablanca - noe billigere, men mer tidkrevende.
Visum kan bestilles fra Liberias ambassade i Berlin (www.liberiaembassygermany.de), og bør organiseres i god tid da man må sende fra seg passet sitt.

Sikkerhet

Krigen er over, men det er en skjør fred som råder i Liberia og FNs tilstedeværelse er fortsatt svært synlig. Kriminalitet blir stadig vanligere i Monrovia, men er så å si ikke-eksisterende i Robertsport.
I utgangspunktet gjelder de samme forholdsregler i Liberia som i alle fattige land; som tilreisende er du for styrtrik å regne, og dermed mer utsatt for tyveri.

Bo i Robertsport

En viktig forbedring har skjedd i Robertsport siden Sliding Liberia ble laget; to sør-Afrikanere har satt opp en camp med komfortable telt og en strandbar, rett ved siden av bomullstreet og Fishermans Point. Campen heter Nana's Lodge og et telt med to smale dobbeltsenger, vifte, frokost og tilgang til dusj og vestlige toaletter koster 100 USD per natt. Eierne av campen kan også være behjelpelige med flyplass-transfer og nødvendige papirer for visumsøknad.
Email :info@nanalodge.com
Tel:+231 666 8332
www.nanalodge.com

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!