Menu Meny
Leder: Nettsnevringens kunst

Leder: Nettsnevringens kunst

Informasjonsreisen har for lengst lagt ut på en svimlende ferd – de færreste orker henge med hele veien. Hvordan i heiteste skal vi reisere klare å manøvrere blant denne gigantiske infomassen? Overfloden av informasjon er på mange måter en showstopper i cyberspace, der mulighetene er så enorme, tilbudene og alternativene likeså. Nettet er skrudd sammen sånn at jo mer info som blir tilgjengelig, jo vanskeligere blir det for deg å finne det du egentlig vil ha. Utøvelse av kunstøvelsen nettsnevring blir stadig viktigere å beherske for å unngå nettknockout.

Overfloden av informasjon er på mange måter en showstopper i cyberspace, der mulighetene er så enorme, tilbudene og alternativene likeså.

Nei, vi må gjøre denne prosessen enklere. gå tilbake til gamledager igjen; du trenger håndfaste tips fra levende mennesker som du vet liker det samme som deg – for å ha en knagg,for å ha noe å starte med. Noe du stoler på. Se det – dette er et paradoks i det knallharde cyberdiktaturet vi lever under. Infoknaggene er livbøyene i infohavet.

Nisjifiseringen har så vidt begynt. Dette gjelder også reiser. Og reiseinformasjon må tørre å være uavhengig, troverdig, sær og subjektiv. Se det vil fortsatt være Vagabonds varemerke fremover – både på nett og papir.

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!