Menu Meny

Våre favoritter: Kaffejakt i Singapore

Jakten på Singapores beste kaffe!

Det er ingen hemmelighet at Singapore er kjent for å være en gastronomisk opplevelse!

Det som derimot ikke er like kjent, er at kaffe har fått grobunn og er blitt meget populært de siste tre‒fire årene. Siden jeg selv er en ivrig kaffedrikker, gjorde jeg det til mitt mål å finne Singapores beste kaffe, i hyggelige lokaler med ansatte som brenner for skikkelig god kaffe.

Nylon Coffee Roasters (4 Everton Park) ligger godt gjemt i et boligområde og krever at man følger duften av nylig brent kaffe. De ansatte har en enorm kunnskap om kaffe og viser stor stolthet over produktet de fører. Går du dit søndager eller onsdager, kan du bevitne brenningen av kaffebønnene bak glassdører i lokalene. Du er også sikker på at kaffen du får er helt fersk og av ypperste kvalitet. De ansatte på Nylon er det man kan kalle for skikkelige kaffenerder.


VXX Cooperative (20 Foch Road) er som å drikke kaffe i et atelier, og kaffebønnene er brent av ingen ringere enn Tim Wendelboe, en av verdens beste baristaer. Jeg vil anbefale å prøve espresso tonic. Ikke bare er det usedvanlig godt med en iskaffe i Singapores klamme varme, men de lager også sin egen tonic, som sørger for å sette den siste spissen på det som er en av mine favorittdrikker. Dette er en plass som ikke tar noen snarveier når det kommer til kvalitet.

Common Man Coffee Roasters (22 Martin Road) er en hipt sted. På lik linje med Nylon så brenner de også sine egne kaffebønner, og det merker du på kaffen. Den er utrolig god, og du får i tillegg mer enn det som er vanlig å servere, noe som gjør den noe høyere prisklassen mer tolererbar.

En kaffeelsker trenger ikke å gå tomhendt med koffeinabstinens gjennom Singapores gater.

Relaterte artikler

Facebook

Følg oss på Facebook

Daglige oppdateringer fra Vagabonds verden - Få reisetips og ta del i våre aktiviteter og konkurranser!

Følg oss her

Vagabonds nyhetsbrev - meld deg på!

Motta vårt nyhetsbrev som gir deg direkte tilgang til det siste på reisefronten.

Abonnér - spar 63%

Få med deg alle godsakene fra Norges ledende reisemagasin!